fbpx
 
+31 20 211 7164     info@denieuweverhuurmakelaar.nl

Windroosplein 68A (VERHUURD)

Windroosplein 68A (VERHUURD)

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
771_2160
tuin op het windroosplein
previous arrow
next arrow
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
771_2160
tuin op het windroosplein
previous arrow
next arrow

Type: 5 kamer appartement 
Buurt: Oostelijke Eilanden
Huur: €2450
Opp: 105m2
Slaapkamers: 4

LET OP: Tijdelijk beschikbaar en bezichtigingen en vragen alleen per e-mail mogelijk.

Een licht, ruim appartement van 103m2 gelegen op de vijfde verdieping van het charmante Vierwindenhuis met vrij uitzicht over het water. Familiewoning met 1 dubbele slaapkamer, 3 kinderslaapkamers, een badkamer, prachtige woonkeuken en aparte zitkamer. Gelegen op het eiland Wittenburg in stadsdeel centrum.

Het Vierwindenhuis is zeer rustig, maar toch heel centraal gelegen, op korte afstand van Centraal Station, Czaar Peterstraat, Marineterrein, Plantagebuurt, Nemo, Scheepsvaartmuseum, Hortus, Artis en bruisend Oost. De Oostelijke Eilanden worden steeds geliefder. Het Vierwindenhuis ligt aan het water, aan de overkant van het volledig vernieuwde Oostenburgereiland. Hier maken binnenkort de Van Gendthallen de buurt nog levendiger. Sportievelingen zwemmen in de zomer ’s ochtends hun baantjes bij het Marineterrein (op 600 meter afstand). Gelegen aan het einde van het schiereiland Wittenburg, is de directe omgeving van het Vierwindenhuis autoluw. Om de hoek een voetbalkooi en speeltuin voor kinderen; iets verderop de prijswinnende Alan Turing-school.

Daarnaast zijn er uitstekende openbaar vervoersverbindingen (tram 7, 26 en bus 22) en snelle toegang tot de IJ-tunnel en de Piet Heintunnel. Parkeren kan direct naast het pand op de openbare weg.

Het Vierwindenhuis is een bijzonder complex, met als geestelijk vaders de Florentijnse architect Piero Frassinelli en Amsterdamse filosoof Fons Elders. Het heeft 89 appartementen, variërend van klein tot groot. Dit appartement is een van de grotere appartementen. Het complex heeft vier gemeenschappelijke ruimtes (de ’torens van het kasteel’). In de rode toren vind je een gemeenschappelijk café waar bewoners elkaar kunnen treffen, maar dat ook afgehuurd kan worden voor bijvoorbeeld een verjaardag of diner. In een blauwe toren vind je een sauna en fitnessruimte, die op inschrijving privé beschikbaar is. De andere ruimtes zijn een wintertuin en een ruimte waar muziekoptredens worden georganiseerd. Op de hoeken van het gebouw liggen dak terassen met een prachtig uitzicht over de stad waar de bewoners gebruik van kunnen maken. Als bewoner kun je je (bak)fiets of scooter overdekt stallen in een van de onderdoorgangen van het huis.

De groene binnentuin is een oase van rust en wordt professioneel onderhouden.

Het gebouw heeft een hechte gemeenschap en bewoners wonen hier heel prettig en lang.

INDELING

Het appartement is via twee ingangen toegankelijk, eentje gaat via een paar tredes naar de lift en de andere direct naar een trappenhuis. Vanuit het trappenhuis kom je aan in de ruime woonkeuken met ramen aan beide kanten van het gebouw. Aan de ene kant geeft dit vrij uitzicht over het water en het vernieuwde Oosterburger eiland, aan de ander zijde uitzicht over de binnentuin van het complex.

De keuken is voorzien van een grote koelkast/vriezer, een elektrische oven, een 5 pit gasfornuis, espressomachine, soda stream, toaster, jus pers, quooker kraan, vaatwasser, was/droog combinatie machine.

Links van de woonkeuken vind je de zitkamer met tv. Rechts vind je de gang naar de badkamer, met bad, douche en een dubbele wastafel, het aparte toilet en de slaapkamer met een iets verhoogd dubbel bed met uitzicht op het water. Aan het einde van de gang vind je de hal met de ‘achter’ ingang (naar de lift) en de 3 kinderkamers.

Het kleinste kamertje is een lief kamertje voor een peuter met een bed van 150x70cm en een grote boekenkast. Daarnaast is het kamertje met een verhoogd enkel bed, een bureautje, twee kasten en een deur naar het gemeenschappelijke balkon. Beide kamertje worden met een dik gordijn afgesloten. Het derde kamertje is inpandig en heeft een hoog breed enkel bed met een raam dat uitzicht geeft op de trein, een bureautje een grote kast en veel ramen.

Rondom het appartement is een gezamenlijk balkon, alle ruimtes aan het balkon hebben een deur hier naartoe.

Bijzonderheden

  • Ruim licht appartement van 103 m2 met 4 slaapkamers
  • Onderdeel van het Vierwindenhuis (appartementencomplex met 89 koopwoningen)
  • Vrij uitzicht over het water en Oostenburgereiland
  • Toplocatie in Stadsdeel Centrum nabij Artis, Scheepvaartmuseum, Czaar Peterstraat en nieuwe nog in ontwikkeling zijnde Oostenburg/VOC terrein.
  • Mooie rustige locatie met weinig autoverkeer
  • Voetbalkooi en speeltuin om de hoek

Het appartement is zeer geschikt voor een familie met 2 of 3 kleine kinderen maar het is ook mogelijk om te delen. We gaan tijdelijk naar Engeland en gaan daarna hier weer wonen. We staan open om te overleggen hoe het appartement wordt overgedragen. We kunnen alles achter laten wat een familie nodig heeft – beddengoed, keukengerei, servies, boeken enz of het kan vrij leeg zijn.

Via de module op de pagina kunt u contact opnemen met de eigenaar en kan er een bezichtiging georganiseerd worden.

Comments are closed.