fbpx
 
+31 20 211 7164     info@denieuweverhuurmakelaar.nl

Lindengracht 55 A (VERHUURD)

Lindengracht 55 A (VERHUURD)

1.01
1.1
1.3
1.4
2.1
2.2
2.3
2.4
2.5
2
3.1
3.2
3.3
5
6
7
8.1
previous arrow
next arrow
1.01
1.1
1.3
1.4
2.1
2.2
2.3
2.4
2.5
2
3.1
3.2
3.3
5
6
7
8.1
previous arrow
next arrow

Type: 2 kamer appartement 
Buurt: Jordaan
Huur: €1745
Opp: 45m2
Slaapkamers: 1

Een zonnige 2 kamerwoning (ca. 45M2) op de begaande grond met een patio (ca. 7M2) op een van de mooiste plekken van Amsterdam.  

Dit zonnige appartement staat midden in de gezellige Jordaan. Het appartement is goed onderhouden en de oude karakteristieken van het grachtenpand maken dit een charmant appartement. Het beschikt zowel over een patio aan de achterzijde als een bankje voor het huis waar je tijdens de zonuren de krant kan lezen en een kopje koffie kan drinken. Dit mooie appartement wordt gestoffeerd opgeleverd. Het is voorzien van een houten vloer en een fijne keuken waar naar hartenlust gekookt kan worden.

INDELING

Bij binnenkomst sta je in de hal, vandaaruit heeft u toegang tot alle vertrekken. De woonkamer is gesitueerd aan de Lindengrachtzijde. De open keuken heeft een granieten aanrecht en is voorzien van een combi-magnetron, vaatwasser en koel-vriescombinatie.

De badkamer is voorzien van een douche, wastafel en zwevend toilet. De slaapkamer biedt ruimte voor een kledingkast en een 2 persoons bed. De slaapkamer grenst aan de rustige binnentuinen, zodat u niet gestoord wordt tijdens de nachtrust. Tevens biedt de slaapkamer toegang tot de patio waar u in de ochtenuren zon heeft. Hier kan je heerlijk vertoeven en ontbijten in de zon. Voor het huis heeft u middag en avondzon.  

OMGEVING

De Lindengracht is midden in de gezellige Jordaan. De omliggende historische panden geven het echte authentieke Amsterdam-gevoel, terwijl de buurt zelf een rustig dorps karakter heeft. De Jordaan is een populaire en bekende woonwijk door de grachten, kleine winkeltjes en knusse straten. Op zaterdag staat er op de Lindengracht een bekende versmarkt. Op de maandag staat er op de Westerstraat een stoffenmarkt en op zaterdag een Boerenmarkt voor biologische producten op de Noordermarkt. Op de Haarlemmerdijk en Westerstraat kunt u o.a. terecht voor de dagelijkse boodschappen en delicatesse winkels.

De Lindengracht is centraal gelegen op 5 minuten fietsafstand van het centraal station, maar er is ook voldoende openbaar vervoer in de buurt om u door de stad te verplaatsen.

BIJZONDERHEDEN

  • 2 kamerwoning op de begaande grond ca. 45 M2
  • De woning wordt gestoffeerd opgeleverd met een houten vloer en gordijnen
  • Patio ca. 7 M2 met ochtendzon en een voorzitje met middag en avondzon.
  • Huurprijs is ex. G/W/E
  • De verwarming en elektra wordt centraal geregeld. Er wordt een voorschot van €200 berekend p/m.
  • De huurovereenkomst zal uiterlijk per 31 december 2023 ingaan
  • Contract type: B

Comments are closed.